Aanpassingen dienstregeling Arriva

donderdag 19 mrt 2020

Momenteel is er bij Arriva minder personeel inzetbaar én zijn er minder reizigers. Het maatschappelijk belang van openbaar vervoer is groot. Arriva probeert en wil haar reizigers zo lang mogelijk van dienst zijn. Tenslotte vervoeren zij ook dagelijks veel reizigers die werkzaam zijn in vitale sectoren. Juist nu is het extra belangrijk dat deze medewerkers kunnen werken.

Hieronder een overzicht van de aanpassingen zoals die voor Noord-Brabant gelden.
De aanpassingen gelden in principe tot maandag 6 april. Wij vragen begrip voor deze situatie.

Aangepaste dienstregeling Noord-Brabant
Vanaf donderdag 19 maart rijden de bussen van Arriva in Brabant een aangepaste dienstregeling. De aangepaste dienstregeling is vergelijkbaar met de dienstregeling zoals deze tijdens de vakantieperiodes geldig is. Met deze dienstregeling biedt Arriva reizigers toch een betrouwbare dienstregeling gedurende de hele dag én op alle dagen van de week.
Boven op de aangepaste dienstregeling geldt voor deze regio o.a. de volgende aanvulling:

•        Er rijden geen buurtbussen (200-lijnen) in Brabant

Reisinformatie
De dienstregeling is vanaf donderdag 19 maart zichtbaar in de reisplanner op arriva.nl. Tevens kunnen reizigers kijken op de haltevertrekstaten bij de bushaltes. Kijk op de haltevertrekstaten dan bij ‘vakantiedienstregeling’.

Meer info?
Voor meer informatie over de aangepaste dienstregeling verwijzen we naar de website www.arriva.nl/corona