Sjors Sportief van start in Boekel (16-02-2017)

Dit item is verlopen op 03-04-2017.

Alle basisschoolleerlingen uit de gemeente Boekel ontvangen binnenkort de eerste editie van het kleurrijke Sjors Sportief boekje. In dit boekje staan enorm veel sportieve kennismakingsactiviteiten waar leerlingen aan deel kunnen nemen. De inschrijving voor deze activiteiten start op woensdag 22 februari om 15:00 uur.

Door de samenwerking met Sjors Sportief kunnen leerlingen op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis maken met sportverenigingen en diverse andere activiteiten. Sportdeelname kan namelijk nooit groot genoeg zijn. Basisschoolleerlingen uit groep 1 t/m 8 schrijven zich vanaf 22 februari 15.00 uur in voor activiteiten via www.sjorssportief.nl. Tot die tijd is op deze website al van alles te beleven.

Voldoende keus voor sportievelingen

Kinderen uit de gemeente Boekel kunnen kennismaken met meer dan 40 sportieve activiteiten zoals bijvoorbeeld badminton, dansen, handbal, paardrijden, scouting, tennis, turnen en nog veel meer. Kortom keus genoeg! Kinderen mogen zich voor zoveel activiteiten inschrijven als zij zelf willen. Het hele schooljaar door kunnen kinderen zich inschrijven voor en deelnemen aan activiteiten.

Gemeentelijk gezondheidsbeleid

Kinderen zoveel mogelijk laten bewegen is een van de speerpunten van het gemeentelijk gezondheidsbeleid. Sjors Sportief is een van de instrumenten die de gemeente Boekel hiervoor inzet. Deze formule heeft zich inmiddels in meer dan 60 gemeenten bewezen. Het geeft ieder kind de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en stimuleert kinderen om te gaan bewegen.

Meer informatie

Voor meer informatie neem alvast een kijkje op de website www.sjorssportief.nl. Of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl.