Fotowedstrijd gemeentegids 2019: uw mooiste Boekel-foto! (18-06-2018)

Dit item is verlopen op 19-08-2018.

Ook dit jaar organiseert de gemeente Boekel t.b.v. de gemeentegids van 2019 een fotowedstrijd. Heeft u een leuk kiekje van een mooi plekje in de gemeente Boekel, of van bijvoorbeeld een leuke activiteit? Laat uw creativiteit de vrije loop!

Prijzen

De drie winnende foto’s worden beloond met een plaats in de gemeentegids en een waardebon van € 75 (eerste plaats), € 50 (tweede plaats) en € 25 (derde plaats). De beste foto wordt bovendien geplaatst op de voorpagina van de gemeentegids.


Hoe doet u mee?

Als u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, dan kunt u tot 19 augustus a.s. uw foto(‘s) sturen naar info@boekel.nl onder vermelding van ‘fotowedstrijd gemeentegids 2019’, uw naam en adresgegevens.
 

Waar moeten de foto’s aan voldoen?

Wilt u meedoen aan de fotowedstrijd, houdt u dan rekening met de volgende criteria:

  • alléén inwoners van de gemeente Boekel kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd;
  • medewerkers van de gemeente Boekel zijn uitgesloten van deelname;
  • de foto’s moeten digitaal aangeleverd worden in JPEG/JPG-formaat met minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB.

De gemeente Boekel kan de foto’s gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de  gemeentelijke website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven, et cetera.
Als u personen fotografeert, is het verstandig vooraf toestemming te vragen voor publicatie van de foto’s.

De winnaars krijgen schriftelijk bericht. De winnende foto’s worden in oktober 2018 bekendgemaakt in de weekbladen en op de website.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via email: wilma.hermans-vanderlinden@boekel.nl.

Wilt u dat uw foto een jaar lang te zien is in de gemeentegids 2019? Pak dan nu uw camera en maak de winnende foto!